Rekisteriseloste

Rekisteriseloste/tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lauttasaaren leijalautailijat ry
Yhdistysrekisterinumero 215.296

2. Yhteystiedot

larukite (at) larukite.fi

3. Rekisterien nimet

– Jäsenrekisteri

– Holvi-verkkokaupan tilausrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Yhdistyslain nojalla yhdistyksen on ylläpidettävä rekisteriä yhdistyksen jäsenistä. Jäsenrekisterin lisäksi yhdistys käyttää Holvi-verkkokauppaa jäsenmaksujen keräämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite
Jakeluosoite
Uutiskirjeen tilaustiedot
Käyttäjätunnus ja salasana

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Jäsenen itse ilmoittamat tiedot.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Jäsenrekisteristä tai Holvi-verkkokaupasta ei luovuteta tietoja kolmansille osapuolille.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9. Rekisterien suojauksen periaatteet

Jäsenrekisteriä ja Holvi-verkkokauppaa voi käyttää vain henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin. Käyttöoikeudet jäsenrekisteriin ja Holvi-verkkokauppaan on vain yhdistyksen hallituksen jäsenillä.

Mahdolliset paperitulosteet säilytetään lukituissa tiloissa ja käytön jälkeen toimitetaan tuhottaviksi.

10. Tarkastusoikeus

Rekisterissä olevalla on henkilötietolain mukainen oikeus tietojensa tarkastukseen korvauksetta kerran vuodessa. Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tästä kirjallinen ja omakätisesti allekirjoitettu tai vastaavalla tavalla varmennettu pyyntö yhdistykselle. Yhteystiedot kohdassa 2.

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä korjaa tiedot henkilötietolain 29 §:n mukaisesti. Tiedonkorjaamispyynnöt on osoitettava rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle.

12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus henkilötietolain 30 §:n mukaiseen kieltoon henkilötietojensa käyttämisestä.

Rekisteriseloste päivitetty viimeksi 24. lokakuuta 2015