Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on 10 euroa

Tule mukaan tukemaan ja kehittämään Lauttasaaren leijalautailjat ry:n toimintaa! Tähän mennessä on järjestetty jäsenten ja yhteistyökumppanien avulla ensiapukurssi, tuulimittari, kelikamera ja mobiilichatti. Varsinaisena jäsenenä sinulla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Liittymällä jäseneksi hyväksyt yhdistyksen säännöt.

Siirry maksamaan jäsenmaksu 10 euroa Holvi-verkkokaupan kautta

Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa

Kannatusjäsenenä voit helposti tukea yhdistyksen toimintaa hieman jäsenmaksua isommalla summalla. Voit halutessasi myös osallistua yhdistyksen kokouksiin, mutta ilman äänioikeutta. Liittymällä jäseneksi hyväksyt yhdistyksen säännöt.

Siirry maksamaan kannatusjäsenmaksu 50 euroa Holvi-verkkokaupan kautta

Mihin rahat käytetään?

Lauttasaaren leijalautailijat ry:n ajantasainen tilanne tulojen ja menojen osalta on nähtävissä Holvi-verkkokaupan avoin budjetti -sivulla. Yhdistyksen jäsenet ovat myös aktiivisia Facebookissa Lauttasaari kite spot -ryhmässä ja FB-ryhmään voivat vapaasti liittyä kaikki leijalautailusta ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet.

Jäsenmaksun maksaminen tilisiirtona/laskulla?

Jos tarvitset jäsenmaksusta laskun, se onnistuu toki! Ole hyvä ja tee tilaus normaalisti Holvi-verkkokaupassa, ja laita alennuskoodiksi sana laskutus. Lähetämme laskun parin päivän sisällä sähköpostiisi pdf:nä ja voit maksaa jäsenmaksun yhdistyksen pankkitilille.