Spotti

Lue Lauttasaaren spotin pelisäännöt Suomen Purjelautaliiton sivuilta, kiitos. Tälle Lauttasaaren leijalautailijat ry:n ylläpitämälle sivulle on koottu tärkeimmät asiat:

Muista ainakin nämä:

– Uimakaudella emme harrasta Kassarilla! Jos et tiedä, mikä alue on valvottua uimarantaa, katso  uimarantaopaste Helsingin kaupungin sivuilta (pdf)

– Ei opetustoimintaa tai alkeiden omatoimista harjoittelua. Rannalla on paljon vedenalaisia kiviä. Jos sinun tarvitsee vielä opetella kryssimistä, harjoitella self-rescueta tms. niin Kallvik sekä Hangon ja Porin spotit ovat parempi valinta.

Suosituksia El Kaislikkoon (kts. oheinen kuva):

– Märkäpuku puetaan ensin päälle, ja vasta sitten pumpataan leija ja laitetaan narut. Vaatteiden vaihto, kavereiden kanssa jutustelu ja leijan rikaus on hyvä tehdä leijojen nostoon ja laskuun käytettävän alueen ylätuulen puolella (kuvassa alueet ”Kite rigging”)

– Leijojen nostoon ja laskuun käytetään nurmialueen alatuulen puoleista osaa (kuvassa Kite launch & landing area)

Briefly in English

Please note: No teaching or basic training. There’s lots of underwater rocks at Lauttasaari. If you need to learn how to go upwind, rehearse self-rescue etc. please go to Kallvik, Hanko or Pori.

Recommendations for El Kaislikko spot

– Please use the recommended kite rigging areas for pumping up your kite, rigging the lines, changing your wetsuit, talking with your friends etc.

– The kite launch & landing area is recommended to be kept clear of unnecessary kites, boards etc. stuff