Hyvää joulua ja tuulista uutta vuotta!

Lauttasaaren leijalautailijat ry toivottaa kaikille hyvää joulua ja tuulista uutta vuotta! Kiitos tästä vuodesta. Yhdistyksen toiminta on lähtenyt käyntiin vauhdilla. Talven aikana suunnitellaan kesää 2016 ja käydään harrastamassa jäätilanteen mukaan snowkiteä Laajalahdella!
 
Tervetuloa mukaan toimintaan, olitpa sitten vasta-alkaja, kokenut konkari tai vasta leijalautailusta kiinnostunut! Leijalautailu on helpointa aloittaa kurssin kautta. Helsingissä kursseja järjestää muun muassa Jujukas, Leijasurffaus.fi, Noroutine ja Viima Kiteboarding. Kurssille tarvitset vain oman kypärän, sukset tai lumilaudan ja lämpimät vaatteet! Vaikka lunta ei vielä maassa olekaan, kurssit ovat jo käynnistyneet teoriaosuuksilla ja harkkaleijan lennättämisillä!

laru-merelta