Kutsu vuosikokoukseen 25. toukokuuta klo 18

Rannansiivoustalkoot 7.5.2016 Kuva: Maria Kleimola
Rannansiivoustalkoot 7.5.2016 Kuva: Maria Kleimola

Tervetuloa Lauttasaaren leijalautailijat ry:n vuosikokoukseen keskiviikkona 25. toukokuuta klo 18 ravintola Casa Maressa. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tarjoiluja varten, ole hyvä ja ilmoittaudu etukäteen:

Ilmoittautua voit joko Facebookin kautta www.facebook.com/events/1180364685321594/ tai yhteydenottolomakkeella larukite.fi/yhteystiedot

Noin klo 19 jälkeen vapaamuotoista keskustelua ja mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti. Jos et mitenkään ehdi vuosikokoukseen klo 18:sta, olet tervetullut mukaan myös kesken kokouksen ja kokouksen jälkeen!

Vuosikokous on kaikille avoin tilaisuus. Äänioikeus kokouksessa on jäsenmaksunsa maksaneilla henkilöjäsenillä. Jäsenmaksu pitää olla maksettuna 25.5. klo 18 mennessä. Jäsenmaksun voit maksaa Holvissa, lisätietoja sivulla larukite.fi/jasenmaksut