Kutsu vuosikokoukseen 25. toukokuuta klo 18

Tervetuloa Lauttasaaren leijalautailijat ry:n vuosikokoukseen tiistaina 23. toukokuuta klo 18 ravintola Casa Maressa. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Tarjoiluja varten, ole hyvä ja ilmoittaudu etukäteen:

Ilmoittautua voit joko Facebookin kautta www.facebook.com/events/245148655890218/ tai yhteydenottolomakkeella larukite.fi/yhteystiedot

Noin klo 19 jälkeen vapaamuotoista keskustelua ja mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti. Jos et mitenkään ehdi vuosikokoukseen klo 18:sta, olet tervetullut mukaan myös kesken kokouksen ja kokouksen jälkeen!

Vuosikokous on kaikille avoin tilaisuus. Äänioikeus on yhdistyksen henkilöjäsenillä. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun Holvi-verkkokaupassa larukite.fi/jasenmaksut. Jäsenmaksu on 10,00 euroa/vuosi henkilöjäsenille ja 50 euroa/vuosi kannatusjäsenille. Huom! Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta.

Muista myös Lauttasaaren rannansiivoustalkoot lauantaina 20.5. klo 10–13. Talkoot järjestää Larun rantatalkoot. Lauttasaaren leijalautailijat ry. haastaa myös kaikki muut rannasta nauttivat osallistumaan talkoisiin!


Luonnos vuoden 2017 toiminnastasuunnitelmasta:

Lauttasaari Open -kilpailu kesällä kahtena kelipäivänä.

Yhdistys järjestää pelastusharjoituksen kiteilijöille jatkona viime vuoden ensiapukoulutukselle. Lisäksi järjestetään myös ensiapukoulutus kertauksena.

Lauttasaaren leijalautailijat järjestää rannalla kaikille avoimen open air -kiteleffatapahtuman, missä voi olla myös muuta oheistoimintaa kuten leijojen pumppauskilpailu.

Lisäksi kesällä 2017 järjestetään rannansiivoustalkoot ja osallistutaan myös muiden Lauttasaaressa järjestämiin rannansiivoustalkoisiin. Yhdistys osallistuu Lauttasaari-päiville.

Rannan kehittäminen

Yhdistys on saanut lahjoituksena kelikameran ja 4G-reitittimen, jotka on tarkoitus asentaa rannalle tuulimittarin yhteyteen.

Lauttasaari kite spot FB-ryhmässä yhdessä työstetyt spottiohjeet tarkennetaan ajankohtaisiksi.

Neuvotteluita Helsingin kaupungin kanssa rannan kehittämisestä jatketaan.

Jäsenhankinta

Jäseneksi liittyminen tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta

Tiedotus

Yhdistys tiedottaa toiminnastaan verkkosivujen, uutiskirjeen, Facebook-sivun & -ryhmien kautta.

Jäsenille on mobiilichatti, jossa on myös Lauttasaaren tuulimittarin tuulibot-tuulihälytin.

Tiedotetaan yhdistyksen toiminnasta myös muille, mm. rannalla toimiville yhdistyksille ja kaupungin rantavalvojille.

Tervetuloa mukaan ideoimaan, kehittämään ja toteuttamaan Lauttasaaren leijalautailijoiden yhdistyksen toimintaa!

Myös etäosallistuminen vuosikokoukseen on mahdollista puhelimen tms. välityksellä!